top of page
Oyesentret_logo.png
Oyesentret_grafisk_lang_bakgr72.jpg

Brilleglass

etnia svart.jpg

Gode brilleglass hjelper deg å utnytte synspotensialet ditt fullt ut!

 

Våre høykvalitetsglass gir deg den skarpeste avbildningen av omgivelsene på din netthinne, med minimalt av ubehagelige reflekser og forvrengninger som kan gi ubalanse og hodepine.

 

Glassene er lette og robuste, med en smuss- og vannavstøtende overflate som er lett å holde ren.

 

Ved hjelp av den nyeste teknologien innen brilleglass kan vi nå lage helt unike og individuelle brilleglass til dine øyne.

 

Vi har også gode, prisgunstige løsninger for deg som ønsker det. Sammen velger vi glass som passer dine behov.

oyesenteret_4.jpg
Wesc_mann_ungdom.jpg
briller i glasshylle.jpg
Briller_voksen_dame_gul.jpg
oyesenteret_1.jpg
Wesc_dame_ungdom.jpg
mange briller.jpg
Øyesenteret0794 sofa f.jpg

Progressive glass

Med alder svekkes evnen til å fokusere på nært hold. Da er ofte progressive brilleglass løsningen! I disse glassene finnes en styrke til alle avstander. Desto eldre vi blir, desto mer hjelp trenger vi av lesefeltet nederst i de progressive glassene. Er styrkeforskjellen mellom avstands- og lesefeltet stor, vil dette forringe den optiske kvaliteten i glasset som oppleves som grå soner i glasset. Glassprodusentene jobber hele tiden med å minimere disse grå sonene!

 

Vi har hos Øyesenteret Jessheim mange års erfaring med brilleglass fra Rodenstock, Essilor, Hoya og Shamir og tilbyr en bred vifte av forskjellige glass. Vi velger sammen med deg, hvilket glass som passer til dine øyne og behov.

Kvalitetsglass 

Ved hjelp av Rodenstocks nyeste DNEye®-teknologi gir vi deg mulighet for at få et helt unikt og individuelt utmålt brilleglass, som er tilpasset dine øyne. Med vår DNEye® skanner lages en mer nøyaktig profil av lysets vei frem til netthinnen. Målingene består blant annet hornhinnetopografi, hornhinnetykkelse, pupillestørrelse i lys og mørke, lysspredning i øyelinsen og øyelengde. Disse datapunktene blir omregnet og kalkulert inn i de nye brilleglassene dine. Dette vil gi klarest mulig syn i alle blikkretning og minimering av glorier rundt lyskilder i mørket.

Sportsglass

Gode glass til sportsbrillen din dugger ikke, demper reflekser og øker kontrastene i omgivelsene slik at detaljer kommer bedre frem og se hindringer tidligere. Her er det ulike valgmuligheter når det gjelder uv-kategorier, polariserte filtre, kontrastfremmende glass, vekt og bruddstyrke og ikke minst kvalitet. Spør oss om råd og tips!

Filterglass

En rekke tilstander/øyesykdommer kan gjøre deg svært lysømfintlig, som igjen gir nedsatt synsfunksjon. Man kan oppleve ekstrem blending og nedsatt kontrastsyn. Farget filterglass stopper enkelte bølgelengder, mens andre bølgelengder passerer, som igjen resulterer i reduksjon av plager med blending og bedring av kontrastsynet. Man kan få filterbriller med og uten styrke.

Filterbriller kan i enkelte tilfeller dekkes av NAV. En diagnose på lysømfintlighet eller blendingsplager i forbindelse med en øyesykdom/annen sykdom må legges til grunn. Vi kan være behjelpelige med å søke NAV om støtte. 

bottom of page