top of page
Oyesentret_logo.png
Oyesentret_grafisk_lang_bakgr72.jpg

Kontaktlinser

Det har skjedd en enorm utvikling innen kontaktlinsefeltet de siste årene. De aller fleste synsfeil kan korrigeres med myke linser. Om du er langsynt, nærsynt, har skjeve hornhinner eller er presbyop («alderssyn») kan du få tilpasset kontaktlinser.

Spesiallinser

Noen trenger avanserte linseløsninger, enten på grunn av ekstrem tørre øyne, keratokonus eller kompliserte styrker. Harde linser kalt sclerallinser benyttes i stor grad i disse tilfellene, og er skreddersydde til ditt øye. Sclerallinser er større enn andre linser, de er harde og skal fylles med saltvann før de settes på øyet der de hviler på sclera, det hvite på øyet. Disse linsene danner en ny, jevn overflate på øyet, gir dermed godt syn og de er komfortable å ha på.

Linser til barn

Barn er aktive, og i flere tilfeller kan det være fordelaktig å slippe brillene. Med riktig håndtering er det minimal risiko for problemer. Det er ingen nedre aldersgrense når barnet er motivert for kontaktlinser og foreldrene ønsker det.

Linser voksen.jpg

Orto-keratologi

Dette er et skånsomt og risikofritt alternativ til kirurgi/LASIK for nærsynte. Det er harde linser du sover med om natten og tar ut når du står opp, også kalt nattlinser. Linsene former hornhinnen i løpet av natten slik at synsfeilen blir korrigert og du kan se godt gjennom hele dagen uten annen form for korreksjon. Når man slutter med nattlinser, vil synet gå tilbake til utgangspunktet. Nattlinser brukes også til barn for å bremse utvikling av nærsynthet (myopi), les mer under myopikontroll.

Mer om kontaktlinser

LINSEABONNEMENT

Med et linseabonnement får du linsene automatisk tilsendt hver måned, og betalingen ordnes enkelt med månedlig autogiro i banken din.

Dette er inkludert i linseabonnementet:

– Nye kontaktlinser hjem i postkassen din hver måned

– Ubegrenset antall linsekontroller hos oss

– Tilgang til akutthjelp hos over 150 c)optikere over hele landet

– Du kan ta pause i abonnementet inntil to måneder om du skulle ønske det

– Ingen oppsigelsestid hvis du vil avslutte

– Månedlig betaling med avtalegiro

– Linsetype eller styrke kan endres ved behov (vi hjelper deg med dette)

– Tilgang til kundeservice på telefon alle hverdager mellom 09.00 - 17.00

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg i gang!

linser_barn.jpg

Kjøp 

Kjøpe linser i vår nettbutikk med samme gode service og trygghet som i butikken. Vi sender fraktfritt når du kjøper for over 500 kroner, ellers er frakt alltid 50 kroner.

Nettbutikken er enkel å bruke, du logger inn med mobilnummer og engangskode du får på sms. Ingen vanskelige brukernavn og passord å huske. Vi husker alltid ditt siste kjøp, slik at du enkelt kan gjenta det neste gang du trenger linser. 

bottom of page